קבבוני טלה

לא חסרים בשרים איכותיים, אך בשר בקר טלה הנו אחד מהבשרים היותר איכותיים שקיימים, מדובר בסוג בשר שמוליד אינספור מנות מצוינות, ופה נדון אודות קבבוני טלה שתמיד מתקבלים בברכה, אינם בהכרח מצריכים סכום (כאשר הם מוגשים על מקל קינמון) והם הופכים כל ארוחה להרבה יותר מיוחדת ומהנה.

אודות בשר טלה

בשר הטלה מככב בשלל מדינות ברחבי מדינות הים התיכון ובחגים ובאירועים מיוחדים הוא מקבל מקום של כבוד. הבשר נחשב מאוד איכותי, הוא מגיע בגוון ורדרד והוא מיוחס לבשר שמגיע מטלאים שלא בני יותר מחצי שנה, כאשר יש הבדל בין בשר טלה שמגיע מהמרעה לבין בשר טלה שמגיע מהדיר. הראשון נחשב יותר רזה ובעל ניחוחות יותר פרשים ואילו השני נחשב יותר שמן, כאשר בארץ נהוג לגדל בעיקר שני סוגים: אסף אפק ובלאדי, אך בהחלט קיימים סוגים נוספים שמגיעים מכל העולם, קרי בשר טלה מזן cross breed שמגיע מאוסטרליה, ופה נציין שלכל סוג יש השפעה ישירה על המרקם והטעם של הקבב: יש סוג שמוביל לקבב משויש ורך, יש סוג שמוביל לקבב יותר שמן (ועל כן אינו מצריך תוספת שומן), יש קבב שניחן בטעמים יותר חזקים של בשר וכדומה, משמע טעם הקבב מושפע לא רק מאופי התיבול ומבחירת צמחי התבלין, אלא בראש ובראשונה מאיכות וממוצא הבשר, ועל כן אתם מוזמנים להכיר קבבוני טלה מופלאים.

Call Now Button גלילה למעלה