יינות מעולים מאירופה וארצות הברית

יין הוא אחד מהמשקאות היותר קדומים, מרתקים, מגוונים ואף משמחים. יין יוצר כבר לפני כ8,000 שנה, אך גם כיום יש קורסים ייחודיים שבין היתר נלמדים באוניברסיטאות יוקרתיות ברחבי העולם. מכאן שכל יין עשוי ליצור חוויה שונה, וזאת כי הוא מושפע משילובי זנים, אופי הייצור, סוג החבית, התנאים הסביבתיים, אופי היישון ועוד. מכאן שיין הנו תוצר של מדע מדויק ובו זמנית תוצר של סקרנות ויצירתיות, ועל כן מביני דבר ופשוט אנשים שאוהבים יין יודעים להעריך יין טוב. מכאן שאם גם אתם מחפשים יינות איכותיים, מרגשים, עמוקים ושמגישים הד של מסורת ונופים רחוקים, הגעתם למקום הנכון.

יין לבן

יין לבן

בארץ עם אקלים כמו שלנו, אין יותר מתאים מיין לבן – מיין מרענן, פירותי, קליל ונעים, ופה ראוי לדעת שלצד שרדונה, מוסקט וריזלינג, קיימים אינספור יינות נוספים, ולו כי ישנם מאות זנים של ענבים לבנים, כולל ענבים כחולים שלפני תהליך התסיסה קליפתם מוסרת. כמו כן, למרות השם המחייב, "יין לבן" אינו בהכרח לבן, אלא זן

מידע נוסף »
יין אדום

יין אדום

יין אדום מציע מגוון נרחב של טעמים מרתקים ועמוקים. באופן כללי נציין שיש דרגות שונות של יינות אדומים יבשים ויש דרגות שונות של יינות אדומים מתוקים. ברחבי העולם נמצא כ4,500 סוגים של יינות אדומים, כאלו שמקבלים את צבעם העמוק והמשכר מזני ענבים אדומים ושחורים, כאשר את הגוון הסופי מעניק תהליך התסיסה של עסיס הענבים ביחד

מידע נוסף »
יין רוזה

יין רוזה

יש לא מעט סוגי יינות רוזה, אך אלו היותר מומלצים מגיעים מאזור דרום צרפת וספרד. יין רוזה בעל גוון ורדרד שקוף והוא מיוצר מענבים אדומים, כאלו שנמעכו והושרו עם הקליפה לאורך יממה או שתיים, כאשר בנקודה זו נקבל מגוון נרחב של יינות רוזה, כאלו שבעיקר נבדלים בהתאם לאופי ההכנה. חמש שיטות ייצור ליין רוזה: סחיטה

מידע נוסף »

השפעה אזורית

אנו מייבאים יינות איכות משלל אזורים בעולם, גם מאזור ריוחה הידוע בספרד, וזאת כי אנו מבינים שבין היתר הטעם הסופי מושפע מסוג האדמה ומהאקלים שבו הענבים גדלים. אי לכך, אין זה במקרה שיינות איכות קרויים על שם המקום שבו הם מיוצרים. כדוגמה לכך נמצא את בורדו, קיאנטי, שמפניה, קוניאק ועוד מבחר יינות שמשקפים את האזור שעל שמו הם קרויים.

עד לשלב שבו היין מבוקבק, יש לא מעט תהליכים משמעותיים בדרך, כגון הפרדה מהאשכולות, סינון, מעיכה, העברה למכלי תסיסה, הפרדה בין מוצק לנוזל, יישון, תסיסה מאלו לקטית ורק לבסוף ביקבוק. מכאן שמדובר בתהליך ממושך, כך שאכן מענג לקחת לגימה, לעצום עיניים ולחשוב על סך התהליכים שהיין עבר עד שהוא הגיע ללוות את הארוחה הפרטית שלכם.

שלבים בתהליך

יין הוא אחד מהמשקאות היותר קדומים, מרתקים, מגוונים ואף משמחים. יין יוצר כבר לפני כ8,000 שנה, אך גם כיום יש קורסים ייחודיים שבין היתר נלמדים באוניברסיטאות יוקרתיות ברחבי העולם. מכאן שכל יין עשוי ליצור חוויה שונה, וזאת כי הוא מושפע משילובי זנים, אופי הייצור, סוג החבית, התנאים הסביבתיים, אופי היישון ועוד. מכאן שיין הנו תוצר של מדע מדויק ובו זמנית תוצר של סקרנות ויצירתיות, ועל כן מביני דבר ופשוט אנשים שאוהבים יין יודעים להעריך יין טוב. מכאן שאם גם אתם מחפשים יינות איכותיים, מרגשים, עמוקים ושמגישים הד של מסורת ונופים רחוקים, הגעתם למקום הנכון.

רק בריאות

לצד העובדה שיין מעלה את מצב הרוח, נציין שהוא גם בריא במגוון היבטים נוספים, כל עוד שותים במתינות. יין אדום מכיל נוגדי חימצון אשר מסייעים בניקוי הדם ובהורדת לחץ הדם. כמו כן, האלכוהול עצמו מעכב היווצרות של טרשת עורקים ובנוסף, מחקרים אחרונים מעלים שיין מטיב עם תפקוד מערכת הריאות ומערכת העיכול. מה עוד? הוא אפילו עשוי להקטין הפרעות נוירולוגיות כגון אלצהיימר. מסקנה? יין ישמח לבב אנוש וישמור על הבריאות, כך שעתה רק נותר להבין באיזה סוג לבחור, ופה אנו נמצאים על מנת לעזור.

ידוע שיין מלווה באופן אידאלי מבחר מנות. להלן כמה המלצות:

  • אמרלד ריזלינג אמרלד ריזלינג מלווה נהדר סלטי עוף, מנות ממזרח אסיה, פסטה ופירות.
  • מרלו – מרלו אידאלי עבור שלל מנות בשר.
  • שרדונה – שרדונה מהווה בחירה נכונה עבור פירות ים ומאכלי דגים.
  • שירז – עושים בשר על הגריל או מכינים נתחי בשר מפולפלים? שירז ישתלב נהדר.
  • קברנה סובניון – קברנה סובניון ילווה כהלכה כל מנת בשר שמגיעה בליווי רוטב עוצמתי.

מבחר נרחב מקום אחד

אצלנו תוכלו למצוא שלל יינות איכותיים מהארץ ומהעולם. יינות מובחרים מישראל, צרפת, איטליה, ספרד, אוסטרליה, ארה",ב ארגנטינה, צ'ילה ועוד. אי לכך בין אם חשקה נפשכם לרכוש יין לבן, יין אדום, רוזה, קאווה, שמפניה וכדומה, אנו מבטיחים לכם היצע עשיר ואיכותי לצד ייעוץ אישי והסבר מלומד.

בין מנה לכוס יין

Call Now Button גלילה למעלה