כריך בייקון עם ביצים

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 5 דקות

סך הכל: 10 דקות

מתכון לכריך בייקון עם ביצים

אין כמו ארוחת בוקר מושחתת ואין כמו ארוחת בוקר שמשלבת בין ביצים לבייקון. מבקשים מתכון מנצח? כזה ששווה לקום בשבילו מהמיטה ביום חופש ולהיכנס ישר למטבח? קבלו אחד מנצח, כאשר מראש נציין שניתן להכין אותו עם כמה סוגי נקניקים, אך בייקון ללא ספק לוקח.

כריך מנצח!

מתכון לבייקון עם ביצים כבר נשמע מפתה, אך כל פיתוי קולינרי ניתן להפוך להרבה יותר שווה עם המתכון הנכון. הכירו את אחד הכריכים היותר מושחתים, ואם תחליפו את הלחמנייה הכפרית בקרואסון חמאה, אתם בכלל עומדים להתאהב.

מה צריך?

  • לחמנייה
  • 5 פרוסות בייקון
  • 2 ביצים
  • כף חרדל גרגירים
  • חסה טרייה
  • 2 פרוסות עגבנייה
  • 2 כפות מיונז

מה עושים?

מטגנים קלות את הבייקון במחבת (תוותרו על השמן), תערבבו חרדל עם מיונז ותמרחו את שני צדדי הלחמנייה. עתה מכינים במחבת 2 ביצי עין, כאשר דואגים שהלבן יהיה רך אך לא נוזלי ואילו הצהוב שלם, עגול ובהחלט מעט נוזלי. מה עתה? לוקחים את כל המרכיבים ומתחילים לסדר. על הממרח שמים חסה, עלי פרוסת עגבנייה, פרוסות בייקון שעדיין מעט חמימות מהמחבת ועל כל הטוב הזה מוסיפים את ביצי העין. הכריך מוכן? כמעט. סוגרים בעדינות מבלי לפגוע ביופיו של החלמון, שמים בצלחת שטוחה, מכינים בצד קפה וזהו – אתם בהחלט מסודרים.

טיפ שלנו? אחרי מנה שכזו אל תמהרו לקום. קחו את הזמן להתענג על כל ביס ותנו זמן לתחושת המלאות לעבור.

Call Now Button גלילה למעלה