מתכון לבייקון עם ספגטי

זמן הכנה: חצי שעה

זמן בישול: שעתיים ורבע

סך הכל: שעתיים וחצי

ספגטי עם בייקון

אחד המאכלים שילדים ומבוגרים אוהבים, אחד המאכלים שיכולים להיות מאוד פשוטים או לחלופין מתוחכמים ואחד מהמאכלים שמתאימים גם לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. ספגטי הנו עולם ומלואו – בסיס נהדר עבור אינספור מנות נהדרות, ופה נבחר להציג מתכון קלאסי לבייקון עם ספגטי. מתכון שאומנם לא נכניס לספר הבריאות, אך שכן תחזרו אליו בשמחה מדי תקופה, וזאת כי שילובי הטעמים, המרקם המנחם ופשטות ההכנה ללא ספק מייצרים חשק עז ליהנות מעוד מנה.

מצרכים לרוטב:

  • 250 גרם פסטה איכותית
  • 3 ביצים בינוניות
  • 40 גרם גבינת פרמזן
  • 5 רצועות בייקון

מפשילים שרוולים:

ממלאים בסיר מים, ממליחים בנדיבות ומביאים לרתיחה. לתוכו מכניסים את הספגטי הנבחר וממשיכים לבשל על אש גבוהה. בזמן שמתבשל מכינים את הרוטב. גרדו לקערה את גבינת הפרמזן, הכניסו פנימה את הביצים, הוסיפו מעט מלח ופלפל שחור ותערבבו (עם מזלג). לאחר כמה דקות (לא מומלץ יותר מ8 דקות) בוחנים שהפסטה לא עברה את המידה הרצויה. הפסטה מוכנה? שומרים כוס מי בישול בצד ומסננים את המים (לא שוטפים במים קרים). עתה החזירו את הפסטה לסיר, צקו מעל את הרוטב ושליש ממי הפסטה ששמרנו בצד (מונע מהביצים להפוך למצב של חביתה). תערבבו עד לכדי תוצאה סמיכה קרמית ומופלאה. מהו השלב הבא? מטגנים את הבייקון (אפשר לבחור במגוון סוגי נקניקים), קוצצים מעט פטרוזיליה ומוסיפים מעל – ההנאה מובטחת!

Call Now Button גלילה למעלה