מתכון לברביקיו קבבוני טלה

זמן הכנה: חצי שעה

זמן בישול: שעתיים

סך הכל: שעתיים וחצי

מתכון לקבבוני טלה על האש

קטנים טעימים, מתובלים ועסיסיים – קבבוני טלה תמיד מתקבלים בברכה, הופכים כל ארוחה להרבה יותר שמחה. גם אתם מחובבי המנה? קבלו מתכון לברביקיו קבבוני טלה – מתכון פשוט שאינו מצריך יותר מדי, מלבד בשר איכותי והקפדה על כמה שלבים.

מצרכים:

  • קילו בשר טלה טרי
  • 350 גרם שומן כבש
  • 4 שיני שום כתושות
  • 3 בצלים בינוניים
  • צרור פטרוזיליה
  • 1/2 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 1 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

את הבצל קוצצים דק בסכין וסוחטים היטב ואת בשר הטלה טוחנים פעם אחת ומערבבים ידנית, ביחד עם השומן, הפטרוזיליה, הבצל והשום. את התערובת מתבלים במלח פלפל ושוב מערבבים היטב, עד לכדי קבלת עיסה אחידה (מוטב לטעום בכדי לדייק טעמים). עתה מרטיבים את הידיים ויוצרים את צורת הקבב המועדפת. הצעה שלנו? צרו צורה מוארכת, בערך של 3 ס"מ על 5 ס"מ. עתה כשהקבבונים כמעט מוכנים, מעבירים אותם למקרר למשך כשעה/שעתיים, על מנת שכל הטעמים יתייצבו. לאחר מכן מוציאים מהמקרר ומשאירים בחוץ לפחות כחצי שעה לפני הצלייה, כך כשהם יעלו על המנגל, הם יהיו בטמפרטורת החדר.

שנייה לפני הביס

לפני שצולים מחממים את המנגל ומעלים את הקבבונים ישירות על הרשת – על אש בינונית. לאחר שמגיעים לרמת העשייה הרצויה מורידים ומגישים. המלצה שלנו? אם רוצים להפוך את המנה ליותר מרשימה ובעלת ארומה יותר ייחודית, תשפדו את הקבב על מקלות קינמון – בתיאבון!

Call Now Button גלילה למעלה