ברביקיו - מיני המבורגר

זמן הכנה: 3:40 שעות

זמן בישול: חצי שעה

סך הכל: 4 שעות

מתכון למיני המבורגר על האש

יש שאוהבים המבורגרים גדולים שמכילים כמה שיותר קומות ותוספות, ויש שאוהבים המבורגרים קטנים – יותר עדינים ואלגנטיים, ועל כן בין אם מבקשים להכין המבורגרים לילדים ובין אם מבקשים להפוך את המנה ליותר מסיבתית, אתם מוזמנים להכיר מתכון לברביקיו מיני המבורגר – מתכון מנצח וטעים להפליא!

רשימת חומרים לקלתית:

  • קילו מאתיים בשר בקר מובחר וטרי
  • 2 בצלים גדולים
  • 1/2 כוס שמן לטיגון
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1/4 כוס מי סודה
  • 2 כפות קוניאק
  • 3 כפות רוטב ברביקיו
  • 2 שיני שום כתוש

עוברים להכנה

את הבצל הקצוץ גס מטגנים ולאחר מכן מניחים במסננת למשך שעה, כך שכל השמן יטפטף. את הבשר טוחנים גס פעם אחת בלבד, ביחד עם הבצל והפלפל השחור. לתערובת שקיבלנו מוסיפים מי סודה, קוניאק, רוטב ברביקיו  ומלח. כל זאת מערבבים קלות ומעבירים לכלי מכוסה ואותו מכניסים למקרר. כעבור שעתיים שהתערובת שהתה במקרר מוציאים החוצה ויוצרים צורות של מיני המבורגר. מוכן? שוב מחזירים למקרר, הפעם לארבעים דקות. עתה מחממים את המנגל, מעלים על הרשת וסוגרים את המכסה. כעבור 3 דקות מעבירים צד, מחכים 3 דקות נוספות ומורידים היישר ללחמנייה שמחכה בצד.

מה ליד?

מה ליד? בצל סגול, חסה טרייה ורטבים מועדפים עבור הלחמנייה, וכמובן צ'יפס ובצל מטוגן בצד. המלצה שלנו? הוסיפו פרוסה של גבינה שווה מעל, ובשלב של המנגל תצלו גם בצל ירוק ועגבניות שרי – בתיאבון!

Call Now Button גלילה למעלה