מתכון לפיצה עם גבינת מוצרלה

זמן הכנה: חצי שעה

זמן בישול: שעה

סך הכל: שעה וחצי

מתכון לגבינת מוצרלה

גבינות הנו נדבך מופלא בתחום הקולינרי ועל כן המעדניה מחזיקה ביותר מ200 סוגים מובחרים, כאלו שמיובאים ממיטב המחלבות שברחבי העולם. גבינות הוד השרון ידועות באיכותן הגבוהה ובטריות המחייבת, ומי שמתלבט מוזמן להיעזר בצוות החנות, אם עבור התאמה של יין ואם עבור מציאת מתכון מנצח, וכאן נעבור להציג מתכון מושלם עבור גבינת מוצרלה.

פיצת מוצרלה

מעדניה הוד השרון לא רק אוספת עבורכם את מיטב הגבינות, אלא גם מגוון מתכונים משגעים, והפעם אתם מוזמנים להתאהב במתכון פשוט ונהדר של פיצה משפחתית.

מצרכים לבצק:

  • 1/3 1 כוסות קמח רגיל
  • 1/4 כפית מלח
  • 3/4 כוס מים פושרים
  • 1/2 כפית סוכר לבן
  • כף שמן זית
  • 1/2 כף שמרים יבשים

מצרכים לרוטב:

  • גרם מוצרלה
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 2 עגבניות בצורת קוביות
  • כפית אבקת מרק
  • מעט שום כתוש, מלח ופלפל
  • כפית אורגנו וסוכר
  • בצל בינוני קצוץ
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס מים

לשים ומתפיחים

מערבבים מלח וקמח, יוצרים גומחה במרכז ומניחים בה סוכר ושמרים. עתה יוצקים 5 כפות מהמים ומובילים לתסיסה של השמרים (במשך כ4 דקות). לאחר מכן מוסיפים את השמן ומערבבים הכול, ותוך כדי מוסיפים מים. את הבצק עוטפים בניילון נצמד ובמשך כ40 דקות מתפיחים (עד להכפלת הבצק).

מזהיבים ומבשלים

את הבצל מזהיבים במחבת, מוסיפים עגבניות וממשיכים בבישול במשך כ10 דקות. לאחר מכן מוסיפים רסק עגבניות, מים, אבקת מרק ושום כתוש, ובמשך כרבע שעה מבשלים על אש נמוכה, ותוך כדי מתקנים טעמים.

מחברים ואופים

לאחר שהבצק תפח מרדדים. את הרוטב מורחים בנדיבות על פני הבצק, מוסיפים תוספות רצויות (למשל פטריות, תירס ואנשובי) ומעל הכול מפזרים גבינת מוצרלה. את כל החגיגה אופים בתנור (250 מעלות) במשך כעשר דקות. כשהגבינה כבר נוזלית בשוליים והבצק מקבל גוון זהוב, מוציאים ומגישים.

Call Now Button גלילה למעלה