קרוסטיני חציל קלוי בליווי קממבר

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול: 2 דקות

סך הכל: 30 דקות

מתכון לגבינת קממבר

גבינת קממבר מגיעה אלינו מצרפת. מדובר בגבינה קרמית בעלת טקסטורה רכה, טעמים אגוזיים ושניחנת בארומה עמוקה בעלת ניחוח מורגש. פה נציין שלצד העובדה שתמיד כן לנשנש אותה כפי שהיא, גם יש לא מעט מתכונים שעושים עמה חסד, מתכונים שנצמדים למאפים, דגים וירקות צלויים. מחפשים מתכון לגבינת קממבר, מתכון אלגנטי, מרשים, יחסית פשוט ומאוד טעים? קבלו מתכון לקרוסטיני חציל קלוי וקממבר (מתאים ל4 מנות):

מרכיבים:

  • 4 פרוסות שמנמנות של בגט (בעובי של 2 ס"מ)
  • 100 גרם גבינת קממבר
  • 2 חצילים בינוניים
  • 1 שן שום (קצוצה)
  • קורט מלח ופלפל גרוס
  • 2 כפות שמן זית

עוברים להכנה

את פרוסות הבגט קולים במחבת עם שמן זית, מלח ופלפל – עד לכדי הזהבה קלה, ואת החצילים שורפים על אש גלויה. לאחר שהם מוכנים (בערך לאחר כרבע שעה) מקלפים אותם ואת התוכן מועכים ומתבלים בפלפל, מלח ושום קצוץ. עתה עוברים לשלב ההרכבה. מה עושים? לוקחים את פרוסות הלחם שטיגנו (ושעדיין חמימות) ומניחים עליהם כף ממחית החצילים ופרוסה של גבינת קממבר. את כל התענוג הזה מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות – סה"כ למשך דקה אחת (שימו לב לזמנים) ומגישים על צלחת מאורכת שמזמינה לגשת ולקחת עם שתי האצבעות ישירות לפה. 

רוצים להשקיע מעט יותר ואוהבים את החיבור שבין גבינת הקממבר לבצק? תחפשו מתכונים שמשלבים בין בצק עלים לגבינה – הנאה מובטחת!

Call Now Button גלילה למעלה