זמן הכנה: 45 דקות
זמן בישול: שעתיים
סך הכל: שעתיים ו-25 דקות
גבינת מנצ'גו מציגה כ 100 סוגים שונים, אך עדיין בארץ היא לא קיבלה את הכבוד שלו היא ראויה, ופה אתם מוזמנים להכיר אותה דרך מתכון טעים במיוחד שכיף לנשנש בכול חלק מהיום. מדובר בלחמניות גבינות שאינן מצריכות הרבה עבודה ואינן מצריכות סכין ומזלג.
שמים במיקסר עם וו לישה את הקמח, מלח, סוכר וחמאה, וכעבור כמה שניות מוסיפים אט אט את המים (אין למהר לשים את הכול), עד לכדי בצק דביק במעט וממשיכים ללוש כ8 דקות – ברגע שמקבלים בצק רך מפסיקים. במקום חמים מניחים את הבצק מכוסה עבור התפחה (אמר להכפיל את הנפח) ובמקביל מערבבים את חומרי המלית (למעט השמן). בתום ההתפחה מרדדים את הבצק למלבן ומורחים את המלית, מייצרים רולדה וכל 3 ס"מ פורסים פרוסה. את הפרוסות מניחים בתבנית משומנת עבור התפחה נוספת (כשעה) וכשהתנור מגיעה ל 180 מעלות אופים כחצי שעה ונהנים מכל ביס.