את הבצל קוצצים דק בסכין וסוחטים היטב ואת בשר הטלה טוחנים פעם אחת ומערבבים ידנית, ביחד עם השומן, הפטרוזיליה, הבצל והשום. את התערובת מתבלים במלח פלפל ושוב מערבבים היטב, עד לכדי קבלת עיסה אחידה (מוטב לטעום בכדי לדייק טעמים). עתה מרטיבים את הידיים ויוצרים את צורת הקבב המועדפת. הצעה שלנו? צרו צורה מוארכת, בערך של 3 ס"מ על 5 ס"מ. עתה כשהקבבונים כמעט מוכנים, מעבירים אותם למקרר למשך כשעה/שעתיים, על מנת שכל הטעמים יתייצבו. לאחר מכן מוציאים מהמקרר ומשאירים בחוץ לפחות כחצי שעה לפני הצלייה, כך כשהם יעלו על המנגל, הם יהיו בטמפרטורת החדר.