fbpx

פסטרמה הודו

יש את הפסטרמה המוכרת מכריכי הילדים ויש את הפסטרמה המזינה והבריאה שמגיעה מנתחים איכותיים. אם ניקח רגע צעד אחורה, נמצא שהפסטרמה שאנו צורכים כיום עשתה דרך ארוכה מאותם ימים בהם היא נולדה מאותו בסיסי צורך לשמר בשר – לפני שהמקרר נכנס למשוואה (אי שם לפני 4,000 שנה). באותם ימים הפסטרמה היוותה נתח מעושן או כבוש והייתה מוגשת באופן קר או חם.

פסטרמה הודו

טעים מפנק ומומלץ

הזמנים חלפו, השיטות השתכללו, אך החיבה לאותה פסטרמה הודו נשארה כשהייתה ואף הושרשה. כיום לא רק שניתן למצוא מגוון נרחב של נקניקים איכותיים, אלא בין היתר מדובר במקור אידאלי עבור צריכת חלבון, כך שכריך שמכיל פסטרמה הודו וירקות, בהחלט מהווה ארוחה בריאה – ארוחה שמספקת לגוף פחמימה, חלבון וירק, כאשר פסטרמה שעשויה מהודו מציעה ערך מוסף – בקושי מכילה אחוזי שומן (בין 1-3 אחוזים).

בריא ומזין

עוד ראוי לדעת, שאותה פסטרמה הודו בעלת קשת רחבה של טעמים, מהווה מקור אידאלי עבור שלל ויטמינים חשובים, כגון אבץ וברזל, והיא אידאלית עבור ספורטאים שמבקשים לפתח שרירים. מכאן שאם אתם אנשים של נקניקים וכוס בירה קרה, בהחלט מומלץ להכיר מגוון סוגי נקניקים איכותיים. אם עבור הכנת מגש נקניקים מפתה שמיועד לאורחים, אם עבור הכנת כריך בריא לילדים ואם עבור ארוחה שנראית מושחתת, אך למעשה היא בריאה ומזינה.

Call Now Button גלילה למעלה