fbpx

נקניקים משובחים מרחבי העולם

הנקניקים שתמצאו אצלנו רחוקים מלהיות מה שמוכרים בחנויות הרגילות, אלא אצלנו תמצאו נקניקי איכות שעשויים מ100% בשר איכותי וללא שום תוספות מלאכותיות או כימיקלים. לא עוד שאריות של בשר, אלא נקניקים שעשויים מרכיבים טבעיים, מתובלים היטב ושעשויים באופן מקצועי ומסורתי. הנקניקים שאנו מציעים הם חוויה לחיך, לוקחים במסע בזמן ומציעים את הדבר האמתי – נדבך ייחודי בתחום הקולינרי.

רוסטביף

רוסטביף

מי שאוהב בשרים, בוודאי מכיר את המנה רוסטביף, אותו נתח בקר שעובר צלייה ממושכת בתנור, כאשר אין מדובר בכל נתח, אלא לרוב בוחרים בסינטה (נתח שנלקח מגב הפרה), אך הנתח גם יכול להיות פילה (נתח רך שנלקח מהחלק האחורי של הפרה), שייטל (חלק אחורי שנחשב מאוד עסיסי), או אנטרקוט (נתח עתיר בסיבי שומן ושנלקח מבין

מידע נוסף »
בייקון

בייקון

אין ארוחת בוקר אנגלית מסורתית שאינה כוללת ביצת עין ונתחי בייקון מטוגנים, או לחלופין נתחי בייקון שקלויים בגריל. נתח הבייקון מגיע מהחזיר ולרוב תהליך העיבוד גם כולל את שלב העישון. את הבייקון ניתן לאכול בצורת קוביות ופרוסות, נא או מטוגן ובאופן כללי הוא מככב במגוון נרחב של ארוחות – בארץ ובעולם, וזאת הודות לטעמו הבשרי,

מידע נוסף »
נקניק סלמי

נקניק סלמי

נקניק סלמי מגיע אלינו מהמטבח האיטלקי, אחד המטבחים האיכותיים בעולם ואחד מהמטבחים היותר מגוונים ושנאמנים לעונות השנה, עובדה שמחזירה אותנו לנקניק הסלמי, וזאת כי סוג זה של נקניק עובר תהליך עישון – בכדי לשמור על הנקניק בטמפרטורת החדר לכל אורך השנה. מה מיוחד בנקניק הסלמי? שיטת העישון מאוד עתיקה ולמרות שכבר קיימות שיטות שמאפשרות לשמר

מידע נוסף »

נקניקי איכות מהארץ ומהעולם

אנו מחזיקים רק נקניקי איכות, נקניקים של מיטב היצרנים בתחום. כאן תמצאו את הנקניקים של החברות המובילות בארץ, כגון מיזרע, זילבר ולבקוביץ. מבקשים טעימה מהעולם הגדול? ובכן גם זאת אנו מספקים – אנו מחזיקים חמון מספרד, סלמי ופרושטו ייחודיים מאיטליה ושלל נקניקי פלאו שנחשבים סופר איכותיים.

אם נביט אחורה אל עולם הנקניקים, נמצא שמדובר באחד מסוגי האוכל היותר עתיקים שקיימים, וזאת בשל העובדה שבהיעדר מקררים, אנשים חיפשו פתרונות שימור, ולו עבור תקופות יותר קשות. מכאן שצורת ההכנה של הנקניק אפשרה לשמר את הבשר וליהנות ממנו לאורך זמן. הסברה היא שנקניק הומצא ע"י השומרים, אחת התרבויות הראשונות בתולדות האנושות – בערך באלף השלישי שלפני הספירה.

מאז ועד היום הנקניק נשאר כחלק מהתפריט, אך כיום הוא כבר אינו רק פתרון עבור שימור, אלא הפך להיות מוצר גורמה של מעדניות עלית. מכאן שאם בעבר  העטיפה של הנקניק נעזרה במעי של בעל חיים שנוקה כהלכה, הרי שכיום יש מגוון פתרונות מתקדמים והרבה יותר סטריליים.

הנקניק לאורך ההיסטוריה

סוגי נקניקים

עולם הנקניקים של היום עשיר ומגוון, כך שאם נבקש לעשות סדר, נבצע את החלוקה הבאה:

  • נקניקים מבושלים – נקניקים מבושלים  כוללים את תהליך העישון, ופה נמצא את המורטדלה האיטלקי, הקילבסה הפולנית, הדוקוטורסקיה הרוסית ועוד טובים נוספים.
  • נקניקים נאים – נקניקים נאים כלל אינם מבושלים ועשויים לגמרי מבשר נא, כאשר הליך השימור מסתייע בהמלחה, ייבוש, עישון ואף בהתססה. סוגים אלו אינם מצריכים קירור ועדיין נשמרים לאורך זמן. פה נמצא את הפפרוני האיטלקי, הסרוולט השוויצרי ועוד.
  • נקניקים חצי יבשים – נקניקים אלו עברו טיפול הדרגתי. ראשית בחום ולאחר מכן המשך הטיפול נעשה באמצעות ייבוש או עישון, כאשר כל פעולה מובילה לטעם מעט שונה. אחת הדוגמאות הקלאסיות הנו נקניק הסלמי.

פרושוטו מאיטליה, סלמי ממילאנו, קורנביף אמריקאי, בייקון, רוסטביף, סלמי פפרוני, בשר מעושן, פסטרמה איכותית, צ'וריסוס, חזה עוף מתובל, אסאדו גורמה ועוד. זוהי רק חלק מהרשימה של הנקניקים שמחכים לכם אצלנו. מכאן שאם מבקשים להרים אירוע מרשים, להתפנק עם ארוחה טובה, להעניק מתנה יוקרתית לאדם שיודע להעריך נקניקים, או פשוט להכיר עולם חדש של טעמים, הרי שאצלנו תוכלו למצוא מוצרים איכותיים מהארץ ומהעולם בייבוא אישי, לצד הקפדה גבוהה על איכות חומרי הגלם, שירות מעולה וטעם שגם אתם חייבים לנסות, להכיר ולחוות.

חגיגה של טעמים

Call Now Button גלילה למעלה