המבורגר אנגוס

המבורגר אנגוס

רבים מדברים אודות האיכות המופלאה של המבורגר אנגוס, ואכן יש להמולה שמסביב סיבה טובה. מדובר בנתח משובח ביותר בעל מרקם מנצח. נתח האנגוס מכיל נימי שומן שבעת החימום נמסים את תוך הנתח ובכך הופכים אותו למאוד רך ונימוח, ופה נחדד שנתח זה לא ניתן להשיג מהבקר שגדל בארץ, אלא בעיקר מעדרים שמקורם מסקוטלנד, משמע הביטוי אנגוס מתייחס לבקר בריטי.

נימי שומן

הבשר של האנגוס ידוע בכמות השומן הנדיבה שהוא מכיל, ועל כן מבשר זה זוכים להכין יופי של סטייקים, גם אם אין מדובר בחלק היותר איכותי שמכונה אנטרקוט, כך שלצד שלל תבשילים, גם ניתן להכין מהבשר המבורגרים מדהימים ואכן המבורגר אנגוס ידוע בכול העולם כמנה יוקרתית – מנה שלוקחת את ההמבורגר המוכר ומקפיצה אותו בכמה רמות.

אודות האנגוס שנמכר בארץ

חשוב לציין שלצד נתחים מוכרים שמכילים שומן, נתחי אנגוס מכילים שומן לא רק בחלק ההיקפי, אלא הם מכילים נימים של שומן בכל חלק וחלק, כך שהבשר הרבה יותר עסיסי וניתן לאכול את כל החלקים ביתר הנאה. האנגוס שמגיע ארצה לרוב מיובא מארגנטינה והוא אינו מהסוג שגדל במרעה הפתוח, אך עדיין מדובר במוצר שנחשב הרבה יותר איכותי מהמתחרים המקומיים. מכאן לפני שרוכשים המבורגר אנגוס מוטב לוודא מהיכן הוא מגיע ועוד טיפ נוסף הוא ששווה לקבל טיפים מקצועיים שמסייעים לעשות אותו באופן מושלם, כך שתזכו בביס שלא תשכחו.

Call Now Button גלילה למעלה