fbpx

חמאת פורצ'יני

תחום החמאות מאוד עשיר ותמיד מצליח להפתיע. מדהים לגלות כיצד מוצר כביכול פשוט יכול להתגלות כייחודי ולשחק עם מגוון רב של טעמים, ועל כן מי שחשב שחמאה היא נטו מוצר צריכה בסיסי שמופק אך ורק משמנת או חלב, עתיד לגלות שממש כמו גבינות, כך גם פה מחכה עולם שלם של אפשרויות קולינריות, כאשר אחת המובילות היא ללא ספק חמאת פורצ'יני. מבקשים חמאה איכותית שמשלבת פטריות פורצ'יני? השיגו במעדניה – מעדניה הוד השרון.

פטריית פורצ'יני

בשביל להבין מהי חמאת פורצ'יני ראשית נסביר מהי אותה פטריית פורצ'יני. ובכן מדובר בפטרייה בשרנית בעלת טעם דומיננטי ועשיר, במיוחד כשהפטרייה טרייה. הפטרייה אינה רק טעימה, אלא גם נחשבת מאוד בריאה – עשירה בנחושת, אבץ, אשלגן, חלבון, סוגי ויטמין B וכדומה. פטריות פורצ'יני גדלות ביערות, לרוב ברוסיה ואירופה – תחת עצי ערמונים ואורן. כמו כן, כיוון שלא ניתן לגדלן באופן מסחרי, המחיר שלהן נחשב גבוה.

ארוחה שלמה

עתה נחזור אל החמאה עצמה ונציין שמדובר בחמאה עשירה בטעמים, מאוד מיוחדת ושמייצרת ארוחה שלמה. רק מצרפים לחגיגה לחם טרי וכוס יין לבן ואתם מסודרים. תהליך ההכנה מצריך השריה מקדימה של הפטריות ולאחר מכן סחיטה. השלב הבא הוא עיבוד של חמאה איכותית ביחד עם הפטריות, עד לקבלת המרקם הרצוי. יש שמוסיפים תבלינים עדינים, ואף נגיעה של שום ושמן כמהין.

Call Now Button גלילה למעלה