נקניקים משובחים מרחבי העולם

הנקניקים שתמצאו אצלנו רחוקים מלהיות מה שמוכרים בחנויות הרגילות, אלא אצלנו תמצאו נקניקי איכות שעשויים מ100% בשר איכותי וללא שום תוספות מלאכותיות או כימיקלים. לא עוד שאריות של בשר, אלא נקניקים שעשויים מרכיבים טבעיים, מתובלים היטב ושעשויים באופן מקצועי ומסורתי. הנקניקים שאנו מציעים הם חוויה לחיך, לוקחים במסע בזמן ומציעים את הדבר האמתי – נדבך ייחודי בתחום הקולינרי.

שייטל בקר

שייטל

עבור רבים לא האנטריקוט ולא הסינטה מהווים את הנתחים המובחרים ביותר, אלא דווקא השייטל מככב בראש הרשימה, אותו חלק שמגיע מהירך האחורית (חלק עליון), אותו חלק שעשיר בטעמים עמוקים ואותו חלק שידוע כדל שומן, כאשר אם מבקשים ליהנות מנתח מאוד רך ללעיסה, מוטב שהוא יגיע מיושן (לפחות כשבועיים). הצעת הגשה לסטייק שייטל את השייטל מומלץ

מידע נוסף »
פרושוטו

פרושוטו

פרושוטו מיוחס לירך חזיר שמגיעה לצלחת באחד משני המצבים הבאים: במצב ממולח ומיובש, או לחלופין במצב מבושל. המאכל נולד בצפון איטליה בעיר פארמה, אך כיום מייצרים פרושוטו בשלל מקומות בעולם. מקור השם מיוחס להליך הייצור שמושתת על ייבוש מאסיבי (המשמעות היא מיובש לחלוטין). מעט אודות הליך ההכנה על מנת להכין פרושוטו לוקחים את שוק החזיר,

מידע נוסף »
צ'אך בשר איכותי

צ'אך בשר

לא מעט חלקים מובחרים מגיעים מהאזור האחורי של העגל וכזה הוא גם נתח הצ'אך, אותו רבים מכירים במגוון שמות נוספים, קרי "צג הכסף",פיקנייה, צ'ך, צ'אק וירכה, כאשר תמיד הכוונה זהה – מיוחסת לאותו נתח אחורי משולש שמלווה בשכבת שומן עשירה. באמצעות צ'אך ניתן להכין מגוון מעדנים, קרי סטייק עסיסי, רצועות בשר מוקפצות וכמובן רוסטביף. אוהבים

מידע נוסף »
ברזואלה

ברזאולה

הברזאולה מגיעה אלינו מאיטליה, ואם נדייק מאזור למברד. מדובר בנקניק שעשוי מהנתח האחורי של הבקר, יש שעושים אותו מסינטה עגל ויש שעושים אותו מהחלק האחורי, למשל מהשייטל. הנתח הנבחר עובר ייבוש ממושך (בין שלושה לארבעה חודשים), כאשר הוא כבוש בתבלינים (למשל טימין, פלפל אנגלי, פלפל שחור, שום, מלח וסוכר לבן). נקניק ברזאולה הולך נהדר לצד

מידע נוסף »
סלמי פלרינו

סלמי פלינו

הסלמי מגיע אלינו מאיטליה. מדובר בנקניק מעושן שמקורו במטבח האיטלקי. שיטת העשייה פותחה מתוך חיפוש אחר פתרון לשימור הבשר בטמפרטורת החדר. מקור השם מגיע בעקבות המילה האיטלקית Salatura שמשמעותה להמליח. בנקניקים מעין אלו ניתן לשחק על אינספור וריאציות, כך שבחלק שמים יותר בצל ושום, בחלק שמים יותר עשבי תיבול, בחלק שמים יותר נתחי שומן, בחלק

מידע נוסף »
סלמי סרבלד

סלמי סרבלד

הסלמי הנו נקניק מעושן שמגיע אלינו מהמטבח הפשוט והעשיר בניחוחות וחומרי גלם איכותיים, מהמטבח האיטלקי. הסלמי מלווה אותנו לאורך עשרות שנים, וזאת כי גם אם כיום יודעים להגישו במסעדות יוקרה, הרי שבעבר הוא שימש את איכרי הכפר שביקשו לשמר את הבשר יקר הערך בטמפרטורת החדר לאורך זמן. מרכיבי הנקניק מקור השם סלמי מגיע אלינו מהמילה

מידע נוסף »
סלמי מילאנו

סלמי מילאנו

באופן כללי סלמי הנו סוג של נקניק מעושן שמגיע אלינו מהמטבח האיטלקי. מקור המילה מגיע מהמונח האיטלקי "להמליח", פעולה שמהווה חלק משמעותי בתהליך ההכנה, וזאת כי בעבר הסלמי בעיקר היה אוכל של איכרים אשר חיפשו לשמר את הבשר בטמפרטורת החדר. הביס המושלם הסלמי עשוי ממגוון סוגי בשרים, מלח, יין ועשבי תיבול, אך מרבית הסוגים מאופיינים

מידע נוסף »
קורנביף אמריקאי

קורנביף אמריקאי

הכוונה שמאחורי קרונביף אמריקאי מיוחסת לבשר כבוש, כזה שעבר השרייה ארוכה ללא כל מגע עם חמצן, וזאת באמצעות השקעה מלאה בתוך המרינדה הנבחרת. שיטה זו מאוד יעילה כיוון שהיא מסייעת לשמר את הבשר לאורך זמן, אך בו זמנית היא גם בעלת ערך מוסף, וזאת כי המרינדה מובילה למנעד נרחב של טעמים, משמע מתקיים משחק קולינרי

מידע נוסף »
רוסטביף

רוסטביף

מי שאוהב בשרים, בוודאי מכיר את המנה רוסטביף, אותו נתח בקר שעובר צלייה ממושכת בתנור, כאשר אין מדובר בכל נתח, אלא לרוב בוחרים בסינטה (נתח שנלקח מגב הפרה), אך הנתח גם יכול להיות פילה (נתח רך שנלקח מהחלק האחורי של הפרה), שייטל (חלק אחורי שנחשב מאוד עסיסי), או אנטרקוט (נתח עתיר בסיבי שומן ושנלקח מבין

מידע נוסף »
בייקון

בייקון

אין ארוחת בוקר אנגלית מסורתית שאינה כוללת ביצת עין ונתחי בייקון מטוגנים, או לחלופין נתחי בייקון שקלויים בגריל. נתח הבייקון מגיע מהחזיר ולרוב תהליך העיבוד גם כולל את שלב העישון. את הבייקון ניתן לאכול בצורת קוביות ופרוסות, נא או מטוגן ובאופן כללי הוא מככב במגוון נרחב של ארוחות – בארץ ובעולם, וזאת הודות לטעמו הבשרי,

מידע נוסף »

נקניקי איכות מהארץ ומהעולם

אנו מחזיקים רק נקניקי איכות, נקניקים של מיטב היצרנים בתחום. כאן תמצאו את הנקניקים של החברות המובילות בארץ, כגון מיזרע, זילבר ולבקוביץ. מבקשים טעימה מהעולם הגדול? ובכן גם זאת אנו מספקים – אנו מחזיקים חמון מספרד, סלמי ופרושטו ייחודיים מאיטליה ושלל נקניקי פלאו שנחשבים סופר איכותיים.

אם נביט אחורה אל עולם הנקניקים, נמצא שמדובר באחד מסוגי האוכל היותר עתיקים שקיימים, וזאת בשל העובדה שבהיעדר מקררים, אנשים חיפשו פתרונות שימור, ולו עבור תקופות יותר קשות. מכאן שצורת ההכנה של הנקניק אפשרה לשמר את הבשר וליהנות ממנו לאורך זמן. הסברה היא שנקניק הומצא ע"י השומרים, אחת התרבויות הראשונות בתולדות האנושות – בערך באלף השלישי שלפני הספירה.

מאז ועד היום הנקניק נשאר כחלק מהתפריט, אך כיום הוא כבר אינו רק פתרון עבור שימור, אלא הפך להיות מוצר גורמה של מעדניות עלית. מכאן שאם בעבר  העטיפה של הנקניק נעזרה במעי של בעל חיים שנוקה כהלכה, הרי שכיום יש מגוון פתרונות מתקדמים והרבה יותר סטריליים.

הנקניק לאורך ההיסטוריה

סוגי נקניקים

עולם הנקניקים של היום עשיר ומגוון, כך שאם נבקש לעשות סדר, נבצע את החלוקה הבאה:

  • נקניקים מבושלים – נקניקים מבושלים  כוללים את תהליך העישון, ופה נמצא את המורטדלה האיטלקי, הקילבסה הפולנית, הדוקוטורסקיה הרוסית ועוד טובים נוספים.
  • נקניקים נאים – נקניקים נאים כלל אינם מבושלים ועשויים לגמרי מבשר נא, כאשר הליך השימור מסתייע בהמלחה, ייבוש, עישון ואף בהתססה. סוגים אלו אינם מצריכים קירור ועדיין נשמרים לאורך זמן. פה נמצא את הפפרוני האיטלקי, הסרוולט השוויצרי ועוד.
  • נקניקים חצי יבשים – נקניקים אלו עברו טיפול הדרגתי. ראשית בחום ולאחר מכן המשך הטיפול נעשה באמצעות ייבוש או עישון, כאשר כל פעולה מובילה לטעם מעט שונה. אחת הדוגמאות הקלאסיות הנו נקניק הסלמי.

פרושוטו מאיטליה, סלמי ממילאנו, קורנביף אמריקאי, בייקון, רוסטביף, סלמי פפרוני, בשר מעושן, פסטרמה איכותית, צ'וריסוס, חזה עוף מתובל, אסאדו גורמה ועוד. זוהי רק חלק מהרשימה של הנקניקים שמחכים לכם אצלנו. מכאן שאם מבקשים להרים אירוע מרשים, להתפנק עם ארוחה טובה, להעניק מתנה יוקרתית לאדם שיודע להעריך נקניקים, או פשוט להכיר עולם חדש של טעמים, הרי שאצלנו תוכלו למצוא מוצרים איכותיים מהארץ ומהעולם בייבוא אישי, לצד הקפדה גבוהה על איכות חומרי הגלם, שירות מעולה וטעם שגם אתם חייבים לנסות, להכיר ולחוות.

חגיגה של טעמים

Call Now Button גלילה למעלה