רטבים וממרחים

ממרח עגבניות מיובשות

מכירים כיצד באוכל תוספות קטנות מקפיצות מגוון מנות? ובכן ממש כפי שתוספת של מלח מבליטה טעמים, כך תוספת של ממרח עגבניות מיובשות הופכת שלל מנות להרבה יותר מיוחדות ומענגות. ממרח זה שתמיד מעורר תיאבון מתאים עבור מגוון נרחב של מאכלים וצורות הגשה. הוא אידאלי כתוספת לתבשילים, כחטיף מהיר על קרקר וכמובן כממרח בסיס עבור כריכים

Read More »
ממרח פסטו בזיליקום

ממרח פסטו בזיליקום

ממרח הפסטו זכה למעמד של כבוד. הוא מגיע אלינו מהמטבח האיטלקי והוא עשוי מריחן, שמן זית, שום וצנוברים, כאשר יש ששמים בפנים גם גבינת פקורינו או לחלופין גבינת פרמזן. אם נחפור בהיסטוריה של הממרח, נמצא שעוד בתקופת הרומאים הוא היה מוכר, ועם השנים הוא זכה למגוון פרשנויות. כך למשל הפסטו של סיציליה מאופיין בתוספת של

Read More »
ממרח זיתים

ממרח טפנד זיתים

מה הופך את אותו ממרח זיתים להיקרא טפנד? ובכן כאשר לוקחים ממרח זיתים ומוסיפים לו צלפים הממרח הופך לטפנד – מאכל שנודע לטובה עוד בתקופה העות'מאנית, בה האימפריה המלכותית התפארה בתבשילי דגים מעושנים, כך שהטפנד היווה תוספת עשירה ומשמעותית במגוון ארוחות. עם השנים ממרח טפנד זיתים עבר כמה תהפוכות ולרוב הוא כבר אינו מכיל צלפים,

Read More »
ממרח ארטישוק

ממרח ארטישוק

לא רבים יודעים שלארטישוק קוראים בעברית "קינרס" והוא מחזיק בשם החיבה (חרשף), ולא רבים יודעים שגם ממנו ניתן להכין ממרחים נהדרים. הארטישוק מגיע אלינו ממערב הים התיכון ואילו האיטלקים מגדילים לייצר ממנו לא רק ממרחים, אלא גם ליקרים מיוחדים. מצא את ההבדלים ממרח ארטישוק הוא אחד הממרחים היותר טעימים ובריאים שקיימים. רבים מכינים את הממרח

Read More »

חריף בוטיק מוצ'רוס

סגולות החריף מוצ'רוס  מחזיר הביתה את האיכות האבודה- ללא כימיקלים מזיקים ותוספי סוכר. להחזיר לגוף האדם את היסודות הטבעיים, הבריאים ו  הביו-אקטיביים *. חשוב לא פחות: להנעים את חך חובבי החריפות באשר הם. פלפלים חריפים (צ'ילי, אג'י), על סוגיו השונים, מכילים עד שבע פעמים את רמת הוויטמין C של תפוז ומציעים מגוון יתרונות בריאותיים, לרבות

Read More »
Call Now Button גלילה למעלה