פשטידת גבינות

פשטידת גבינות – גרוייר, אמנטל ופרמז'ן

פשטידת גבינות מנחמת זמן הכנה: חצי שעה זמן בישול: חצי שעה סך הכל: שעה פשטידת גבינות מנחמת מתכון לפשטידה אישית מנחמת, כזו שתרצו לחזור ולהכין ממנה עוד. מצרכים: 2 כוסות שמנת מתוקה 6 ביצים כוס גבינת גרוייר חצי כוס גבינת אמנטל חצי כוס גבינת פרמז'ן חצי כפית מלח קורט פלפל שחור עוברים להכנה מחממים קלות

מידע נוסף »
מתכון למרק דלעת

מרק דלעת חגיגי

מרק דלעת חגיגי זמן הכנה: רבע שעה זמן בישול: שעה וחצי סך הכל: שעה וחצי מרק דלעת עם גבינת גרוייר הגבינה השוויצרית ידועה בטעמה האגוזי, במרקמה הגרגירי ובנגיעה מלוחה עמומה. גבינת גרוייר מצוינת בפני עצמה והיא נהדרת בליווי מאכלים קרים וחמים. כך למשל גבינת גרוייר מדהימה במנות פונדו ובמרק בצל צרפתי ופשוט מעוררת חגיגה בשלל

מידע נוסף »
סלט עם גבינת בושה

מתכון לסלט תאנים בליווי גבינת בושה

סלט תאנים בליווי גבינת בושה זמן הכנה: 10-20 דקות זמן בישול: 5 דקות סך הכל: 20 דקות מתכון לסלט תאנים בליווי גבינת בושה סלט קטן ומרענן שמשלב בשמחה בין מרקמים רכים לקריספים ובין תאנים לטעמי הגבינה. מצרכים: גר' גבינת בושה סלסילת תאנים 3 כפות שמן זית 3 כפות חומץ בלסמי מצומצם 5 ענפי תימין קורט

מידע נוסף »
גבינת בושה בשמלת דבש

בושה בשמלת דבש

בושה בשמלת דבש זמן הכנה:10 דקות זמן בישול: 5 דקות סך הכל: 10 דקות בושה בשמלת דבש גבינת הבושה מגיעה אלינו מעמק הלואר – מרכז צרפת. מדובר בגבינה חצי רכה עשויה חלב עזים. היא הולכת נהדר עם טעמים רעננים, מתוקים וכמובן בליווי יין אדום. לעיתים היא יכולה להיות המנה עצמה ולעיתים היא יכולה להיות התבלין

מידע נוסף »
פונדו גבינות

מתכון לפונדו גבינות

פונדו גבינות ולחם מפנק זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 20 דקות סך הכל: 30 דקות מתכון לפונדו גבינות אם יש מאכל אחד שנחשב מושחת, מחמם וטעים ביותר, הרי שהוא פונדו גבינות. מכאן שאם גם אתם אוהבים את אותו מאכל שמגיע משוויץ ואם גם לכם יש מגוון גבינות טעימות במקרר, רק צריך להוציא את סיר

מידע נוסף »
מתכון לפיצת גבינת גאודה

פיצה עם גבינת גאודה

פיצה ריחנית עם גבינת גאודה זמן הכנה: חצי שעה זמן בישול: שעתיים ורבע סך הכל: שעתיים וחצי מתכון לפיצת גבינת גאודה גאודה ללא ספק הגבינה הנפוצה ביותר בהולנד והיא מרשימה במראה השלם שלה – כשהיא מוגשת ככיכר גדולה ועגולה. גבינת גאודה עיזים מצופה בפריפין צהוב או אדום ועוד במאה ה14 היא הייתה ידועה כגבינת החצר

מידע נוסף »
סלט חסה עם גבינת קממבר

סלט חסה לצד קממבר מטוגנת

סלט חסה לצד גבינת קממבר מטוגנת זמן הכנה: 20 דקות זמן טיגון: 5 דקות סך הכל: 25 דקות מתכון לגבינת קממבר מטוגנת גם אם טרם יצא לכם להגיע לאותו כפר ציורי שבצפון מערב צרפת שעונה לשם "קממבר", אתם עדיין יכולים ליהנות כאן בארץ מאותן גבינות שמייצגות אותו בגאווה. גבינת קממבר צרפתית (ומקורית) מיוצרת מחלב פרה

מידע נוסף »

לחמניות עם גבינת מנצ'גו

לחמניות עם גבינת מנצ'גו זמן הכנה: 45 דקות זמן בישול: שעתיים סך הכל: שעתיים ו-25 דקות מתכון לחמניות עם גבינת מנצ'גו גבינת מנצ'גו מציגה כ 100 סוגים שונים, אך עדיין בארץ היא לא קיבלה את הכבוד שלו היא ראויה, ופה אתם מוזמנים להכיר אותה דרך מתכון טעים במיוחד שכיף לנשנש בכול חלק מהיום. מדובר בלחמניות

מידע נוסף »
כריך גבינת אמנטל

כריך משגע עם גבינת אמנטל צהובה

כריך גבינת אמנטל צהובה ואנטיפסטי זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול: 40 דקות סך הכל: 60 דקות כריך אנטיפסטי בליווי גבינת אמנטל גבינת אמנטל מגיעה אלינו משוויץ, ואם דייק מ"עמק אמה". מדובר בגבינה צהובה יחסית קשה ובעלת חורים גדולים. היא מאופיינת בטעם פיקנטי עדין והיא נהדרת בפונדו גבינות ובשלל כריכים, ופה אנו מציעים שני מתכונים

מידע נוסף »
מתכון לפיצה מוצרלה

מתכון לפיצת מוצרלה

מתכון לפיצה עם גבינת מוצרלה זמן הכנה: חצי שעה זמן בישול: שעה סך הכל: שעה וחצי מתכון לגבינת מוצרלה גבינות הנו נדבך מופלא בתחום הקולינרי ועל כן המעדניה מחזיקה ביותר מ200 סוגים מובחרים, כאלו שמיובאים ממיטב המחלבות שברחבי העולם. גבינות הוד השרון ידועות באיכותן הגבוהה ובטריות המחייבת, ומי שמתלבט מוזמן להיעזר בצוות החנות, אם עבור

מידע נוסף »
Call Now Button גלילה למעלה